Tijd voor rust: Vakantie in Nederland

16-07-2020

Het is eindelijk weer tijd om op vakantie te gaan! Na misschien wel dagen aan overuren te hebben gedraaid en veel drukte en hectiek om je heen hebt gehad kunnen wij ons voorstellen dat je gewoon een rustige vakantie wilt. Nu tijdens de Corona pandemie wordt het buitenland misschien niet wat. Vandaar dat wij adviseren te kijken naar een kleinschalig vakantiepark in Nederland. Wij hebben een aantal voordelen voor je opgesomd in dit artikel bij een kleinschalig vakantiepark. Dit hoeft niet te betekenen dat dit voor elk vakantiepark geldt, houdt daar dus rekening mee.

Voordelen van een kleinschalig vakantiepark Nederland

Allereerst is het natuurlijk heerlijk dat je niet al te ver hoeft te reizen en te lang in een auto hoeft te zitten. Zo ben je vaak binnen 3 uur op je bestemming. Ja drie uur is lang, maar de mensen die van Zeeland naar Groningen willen bijvoorbeeld mogen we niet uitsluiten!
Daarnaast is het vaak zo dat op kleinschalige vakantieparken in Nederland er meer aandacht is voor de gast. Net even dat kleinigheidje, net even die ronde om te vragen of alles naar wens is.
Naast deze geweldige voordelen heb je ook nog eens dat de parken vaak erg rustig en mooi gelegen zijn. Zo is ons voorbeeld heerlijk gelegen aan de rivier de Regge en is het park ruim opgezet waardoor je veel rust, ruimte en privacy hebt waardoor je net even lekkerder tot rust kunt komen.
Bekijk in ieder geval bij het uitzoeken van een kleinschalig vakantiepark naar de mogelijkheden in de buurt óf kijk of er op het park zelf genoeg is te doen.

Luxe park in Holten

Wanneer je houdt van natuur, wandelen of fietsen en heerlijk rustig wilt overnachten, dan is dit vakantiepark Holten misschien wat voor je. Het vakantiepark beschikt over nieuwe accommodaties en een buitenzwembad. Hier kun je lekker even een duik nemen op een warme dag. Het fungeert las heerlijk luxe uitvalsbasis na een leuke dag in de regio.


Reiziger Remco - Visvakantieblogs
Alle rechten voorbehouden 2019
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin